Radio Hit FM

From the blog

Noi detalii în cazul victimei din Brașov, violată de colegii de liceu, în excursie: Este de fapt băiat, iar agresorii sunt o fată și un băiat

Apar noi detalii în cazul violului din Brașov în care mai mulți elevi și-au agresat un coleg.

Mai mulți elevi ai unui colegiu din Brașov vor fi audiați la sediul DIICOT într-un dosar de viol, agresiune sexuală, lipsire de libertate în mod ilegal și pornografie infantilă.

Inițial în articolul realizat de publicația Libertatea, se precizează că victima ar fi o adolescentă care acuză că a fost drogată și ulterior abuzată de colegii săi într-o pensiune din Harghita, în timpul unei excursii organizate la finalul anului trecut.

Însă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Școlar Brașov a precizat ca de fapt ar fi vorba de un adolescent, care a căzut victima acestor abuzuri.

Băiatul ar fi fost adormit cu o substanță necunoscută și mutat într-o altă cabană, unde ar fi fost agresat sexual de o fată și un băiat, în prezența altor colegi care ar fi fost martori la incident, potrivit brasov.net.

La ora 13.00 directorul liceului Aprily Lajos din Brașov unde tineri sunt elevi va susține o declarație pe baza acestui caz.

Excursia în timpul căreia s-ar fi petrecut faptele a fost organizată în perioada 23-24 octombrie 2023, în stațiunea Sântimbru Băi, din județul Harghita.

The post Noi detalii în cazul victimei din Brașov, violată de colegii de liceu, în excursie: Este de fapt băiat, iar agresorii sunt o fată și un băiat first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.