Radio Hit FM

From the blog

Nicolae Ciucă, președintele PNL, nu exclude organizarea alegerilor prezidențiale aproape de alegerile parlamentare

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a declarat că există posibilitatea ca alegerile prezidențiale să fie organizate mai aproape de cele parlamentare, deși decizia politică actuală prevede organizarea acestora în luna septembrie.

„Alegerile, în momentul de față, neexistând încă o hotărâre de guvern care să stabilească data alegerilor, poate să intre în discuție și să analizăm, să vedem care sunt părțile bune, care sunt părțile mai puțin bune, vizavi de o campanie în timp de vară, sau să le ducem acolo unde într-adevăr au fost de-a lungul timpului, aproape de alegerile parlamentare”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat dacă alegerile prezidențiale ar putea fi organizate în decembrie.

Liderii coaliției au convenit în primăvară ca alegerile prezidențiale să fie organizate în luna septembrie, cu primul tur pe 15 septembrie și al doilea tur, dacă va fi necesar, pe 29 septembrie.

The post Nicolae Ciucă, președintele PNL, nu exclude organizarea alegerilor prezidențiale aproape de alegerile parlamentare first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.