Radio Hit FM

From the blog

Nicolae Ciucă: PNL Vizează o Alianță cu Partidele de Dreapta pentru Alegerile Parlamentare și Prezidențiale

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat luni seară, într-o intervenție la Antena 3, că Partidul Național Liberal intenționează să negocieze un proiect comun cu alte partide de dreapta pentru alegerile parlamentare și prezidențiale.

„Împreună cu partidele de dreapta să facem o construcție astfel încât să contăm. Cu USR am luat o pauză de meditație, medităm un pic. Sunt și celelalte partide mai mici, REPER, PMP, Forța Dreptei. Pentru o cauză, pentru un proiect, discutăm cu ei și-l facem împreună,” a declarat Ciucă, subliniind importanța unei colaborări care să se extindă atât la alegerile parlamentare, cât și la cele prezidențiale.

De asemenea, liderul PNL a subliniat că obiectivul partidului pentru alegerile parlamentare este să obțină un scor „cât mai aproape de scorul de la locale,” vizând astfel consolidarea poziției formațiunii politice pe scena politică românească.

The post Nicolae Ciucă: PNL Vizează o Alianță cu Partidele de Dreapta pentru Alegerile Parlamentare și Prezidențiale first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.