Radio Hit FM

From the blog

Miriam Bulgaru, calificare fără emoții în optimile turneului Țiriac Foundation Trophy

Tenismena Miriam Bulgaru, din Alba Iulia, a obținut marți o victorie clară în primul tur al turneului Țiriac Foundation Trophy (WTA 125), după ce a învins-o pe italianca Nicole Fossa Huergo cu scorul de 6-1, 6-3. Turneul se desfășoară la Centrul Național de Tenis și are premii totale de 115.000 de dolari.

Bulgaru (25 de ani, locul 202 WTA) a avut nevoie de doar o oră și 11 minute pentru a trece de italianca Fossa Huergo (29 de ani, locul 351 WTA), calificată ca „lucky loser”. Inițial, sportiva româncă trebuia să joace împotriva elvețiencei Simona Waltert, dar retragerea germancei Tamara Korpatsch, favorita numărul doi, a dus la modificări în program.

Prin această victorie, Miriam Bulgaru și-a asigurat un premiu de 2.000 de dolari și 15 puncte WTA. În următorul tur, ea se va confrunta cu Dejana Radanovic (Serbia) sau Justina Mikulskyte (Lituania).

Într-o altă surpriză a zilei, rusoaica Alina Cearaeva, venită din calificări, a eliminat-o pe poloneza Katarzyna Kawa, favorita numărul opt, cu 6-0, 6-4.

The post Miriam Bulgaru, calificare fără emoții în optimile turneului Țiriac Foundation Trophy appeared first on albapesurse.