Radio Hit FM

From the blog

Ministrul Educației laudă infrastructura școlară a județului Brașov: ”Este un exemplu!”

După întâlnirea cu inspectorii școlari generali care a avut loc în Poiana Brașov, Ministrul Educației, Ligia Deca a lăudat infrastructura școlară a județului Brașov.

De asemenea, ministrul a vizitat astăzi mai multe instituții școlare din județul Brașov printre care și Grădinița cu program prelungit din Cristian.

”Brașovul este un exemplu pentru ceea ce înseamnă preocuparea autorităților publice locale pentru ca școala să aibă tot ceea ce îi trebuie. Este un județ care nu are unități de învățământ cu toalete neconforme, este un județ care a investit în infrastructura școlară și se vede, și grădinița din Cristian este un exemplu foarte bun de ce înseamnă preocupare pentru bunăstarea copiilor, a cadrelor didactice.

De asemenea, Brașovul are și performanțe deosebite la examenele naționale și m-am bucurat să pot participa și la consfătuirea cu inspectorii școlarii generali, care a avut loc tot în Brașov, în care am discutat despre priorități, despre pregătirea anului școlar, despre prevenirea violenței în școală, toate subiecte pentru ce înseamnă succesul anului școlar 2024-2025”, a declarat ministrul Educației.

The post Ministrul Educației laudă infrastructura școlară a județului Brașov: ”Este un exemplu!” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.