Radio Hit FM

From the blog

Ministerul de Finanţe lansează noi titluri de stat Tezaur. Ce dobânzi sunt oferite

Aceste titluri pot fi achiziționate în perioada 12 august – 5 septembrie, online, exclusiv pentru persoanele fizice înregistrate în Sistemul Public de Votare (SPV) și prin unitățile Trezoreriei Statului.

De asemenea, sunt disponibile pentru cumpărare și în perioada 12 august – 6 septembrie, la sediile Trezoreriei, și în mediul urban și rural prin subunitățile poștale ale Poștei Române SA, până la datele menționate.

Pentru aceste titluri de stat se oferă dobânzi anuale de 5,80% pentru titlurile cu maturitate de 1 an și de 6,60% pentru cele cu maturitate de 3 ani.

Titlurile de stat Tezaur oferă dobândă anuală neimpozabilă, sunt transferabile și pot fi răscumpărate în avans.

Investitorii pot efectua mai multe subscrieri și au posibilitatea de a anula subscrierile în perioada de subscriere, cu condiția depunerii unei cereri.

În paralel, Ministerul Finanţelor desfășoară a patra ediție a Programului de titluri de stat Fidelis din 2024, dedicată donatorilor de sânge.

„Tranşa dedicată donatorilor de sânge se va aplica pentru titlurile de stat emise în lei, cu scadenţă la un an, având o dobândă de 6,80% de asemenea, un alt beneficiu oferit donatorilor este scăderea de zece ori a pragului minim de subscriere, de la 5.000 de lei la 500 lei. Perioada de desfăşurare este 8-20 august 2024”, a transmis Ministerul Finanțelor.

Programul pentru donatorii de sânge se desfășoară în perioada 8-20 august 2024.

Sursa foto: Ministerul Finanțelor

The post Ministerul de Finanţe lansează noi titluri de stat Tezaur. Ce dobânzi sunt oferite first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.