Radio Hit FM

From the blog

Medicul de la Spitalul CFR Brașov, Arestat Preventiv pentru Luare de Mită

Medicul de la Spitalul CFR din municipiul Brașov, implicat într-un dosar de luare de mită, a fost arestat preventiv miercuri seară. Procurorii care investighează cazul au descoperit 10 situații în care doctorul a primit bani de la pacienți pentru a efectua acte și proceduri care intrau în atribuțiile sale de serviciu, transmite News.ro.

Magistrații brașoveni au emis, miercuri seară, un mandat de arestare preventivă pe numele medicului internist de la Spitalul CFR din Brașov, suspectat de luare de mită. Medicul fusese reținut marți seară.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, care instrumentează acest dosar, au identificat 10 cazuri în care medicul a primit bani pentru a realiza proceduri pe care era obligat să le facă, conform atribuțiilor sale. Medicul a fost prins în flagrant în timp ce primea 200 de lei de la un pacient.

Pentru documentarea probatoriului în cadrul dosarului penal, procurorul de caz a delegat polițiștii DGA – Serviciile Județene Anticorupție Covasna, Brașov și Harghita să efectueze 5 percheziții domiciliare: 3 la spitalul unde este angajat medicul și 2 la locuințele unor persoane fără calitate specială din localitatea Sânpetru, județul Brașov.

Investigațiile continuă pentru a clarifica toate aspectele acestui caz de corupție și pentru a aduce în fața justiției toate persoanele implicate.

The post Medicul de la Spitalul CFR Brașov, Arestat Preventiv pentru Luare de Mită first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.