Radio Hit FM

From the blog

Marius Dunca, președinte PSD Brașov: Proiectele județului Brașov au susținere guvernamentală și devin realitate

Președintele PSD Brașov, Senatorul Marius Dunca, a declarat ca urmare a Ședinței de Guvern susținută de Cabinetul Marcel Ciolacu la Brașov, că proiectele județene sunt o prioritate guvernamentală. Acesta a menționat, printre altele, finanțarea guvernamentală pentru obiectivele din tot județul, dar și finanțarea unor obiective municipale, cum ar fi Sala Polivalentă.
„Este pentru prima dată când o ședință de Guvern are loc în orașul nostru, ceea ce arată respectul Guvernului României pentru Județul Brașov. PSD și Marcel Ciolacu înțeleg ce înseamnă Brașovul pentru România, pentru regiune și, mai ales, pentru fiecare cetățean al județului nostru. Brașovul este în topul județelor la nivel național după contribuția la PIB și mă bucur să văd că o mare parte din această contribuție se întoarce sub forma finanțărilor guvernamentale pentru proiectele comunităților noastre.
Indiferent de culoarea politică a celor care conduc comunele și orașele județului nostru, toți primarii au primit finanțare pentru a aduce o schimbare în bine a comunităților lor”, a afirmat președintele PSD Brașov.
Prim-Ministrul României, Marcel Ciolacu, a declarat la întâlnirea cu candidații PSD la
alegerile locale, găzduită la Săcele: „ Am toată încrederea că vom face un scor bun la alegerile locale. Avem profesioniști, avem echipe dedicate, avem programe solide pentru dezvoltarea comunităților. Aducem soluții eficiente pentru nevoile cetățenilor din județul Brașov. Suntem determinați să facem din județul Brașov un județ mai prosper și mai plăcut pentru toți locuitorii săi.”
Totodată, Președintele PSD Brașov a subliniat determinarea organizației pe care o conduce ca la alegerile locale să obțină funcția de președinte al Consiliului Județean, prin Lucian Pătrașcu, dar și rezultate mai bune decât în urmă cu patru ani.
„Mă mândresc cu toți colegii mei și am format aici o echipă politică pregătită să câștige alegerile locale. Lucian Pătrașcu are șansa de a fi ales Președinte al Consiliului Județean pentru că oamenii înțeleg că banii pentru Marile Proiecte au venit mereu de la Guvernările PSD. Vă asigur, domnule Președinte și Prim-Ministru, că alături de colegii mei candidați la aceste alegeri locale, vom obține un rezultat cu care să vă mândriți!“, a mai declarat Marius Dunca.

The post Marius Dunca, președinte PSD Brașov: Proiectele județului Brașov au susținere guvernamentală și devin realitate first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.