Radio Hit FM

From the blog

Marian Rasaliu: Roxana Mînzatu este o alegere potrivită pentru funcția de comisar european

Deputatul PSD Marian Rasaliu a declarat de ce o consideră pe Roxana Mînzatu drept o alegere potrivită pentru funcția de comisar european din partea României. Rasaliu a subliniat că aceasta are o vastă experiență în „gestiunea și implementarea fondurilor europene în România”. De asemenea, social-democratul a menționat că, în prezent, Guvernul poartă negocieri pentru a obține un portofoliu de comisar european în domeniul economic pentru România.

Roxana Mânzatu e colega mea de la Brașov. Deține o experiență profesională și publică de foarte mulți ani, de aproximativ 20 de ani, în domeniul gestiunii și implementării fondurilor europene în România. Domeniile în care s-a implicat în această poatură și ulterior sunt antreprenoriatul și sprijinirea start-up-urilor, a IMM-urilor, inclusiv prin implicarea în designul unor scheme de finanțare precum Start-Up Nation și promovarea femeilor în viața publică și în antreprenoriat.

E membru PSD din 2000, e o doamnă cu o empatie extraordinară, o prietenă deosebită. Credeți-mă, sunt mândru că colega mea ne va reprezenta din postura de comisar european

A lucrat și în perioada 2004, de preintegrare a României în comunitatea europeană, tot pe fonduri europene”, a declarat Marian Rasaliu, pentru B1 TV

The post Marian Rasaliu: Roxana Mînzatu este o alegere potrivită pentru funcția de comisar european first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.