Radio Hit FM

From the blog

Marcel Ciolacu își anunță candidatura la Președinția României: „Sunt pregătit să lupt pentru o Românie corectă și prosperă!”

Marcel Ciolacu, prim-ministru și președinte al PSD, a făcut anunțul mult așteptat: va candida pentru funcția de Președinte al României. Declarația vine după luni de speculații și amânări ale discuțiilor pe această temă, Ciolacu dezvăluindu-și intențiile cu doar câteva zile înainte de Congresul PSD, programat pentru 24 august.

„Am decis astăzi să candidez pentru funcția de președinte al României! Le voi cere colegilor mei, la Congresul PSD, să îmi ofere, prin votul lor, onoarea de a lupta pentru toți cei care, în ultimii 20 de ani, nu s-au simțit reprezentați, nu s-au simțit auziți și care și-au pierdut speranța într-un Președinte al TUTUROR,” a declarat Ciolacu. Acesta și-a exprimat dorința de a asigura un viitor mai bun pentru toți românii, promițând să lupte pentru bunăstarea și pacea societății.

În plus, liderul PSD, care își propune să rămână și la conducerea partidului pe care îl conduce de cinci ani, a subliniat că este pregătit pentru confruntarea electorală de la sfârșitul anului. „Cred că marea așteptare a românilor este aceea ca bogăția, produsă prin dezvoltarea economică a României din ultimii ani, să ajungă la cât mai mulți dintre cei care au muncit ca lucrul acesta să se întâmple! Sunt PREGĂTIT să lupt pentru ca românii să trăiască într-o țară de care să fie mândri în fiecare clipă,” a adăugat acesta.

Cu o zi înainte, Ciolacu a lansat platforma-program „Româniadorită”, un proiect destinat colectării de idei și soluții din partea cetățenilor pe toate domeniile importante. Aceasta vine ca parte a strategiei sale de a construi o Românie „corectă și bine organizată,” care să sprijine toți cetățenii care muncesc cinstit.

The post Marcel Ciolacu își anunță candidatura la Președinția României: „Sunt pregătit să lupt pentru o Românie corectă și prosperă!” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.