Radio Hit FM

From the blog

MApN: Mai multe elemente dintr-o dronă au fost ridicate din apropierea localităţii Periprava, din Tulcea

Ministerul Apărării Naționale a anunțat astăzi că au fost ridicate elemente dintr-o dronă din apropierea localității Periprava, județul Tulcea.

Aceste elemente au fost descoperite într-o zonă mlăștinoasă, situată pe malul românesc al Dunării, ca urmare a atacurilor rusești asupra unor obiective din Ucraina la sfârșitul lunii iulie.

Probele ridicate vor fi expertizate conform procedurilor legale.

Autoritățile au subliniat că zona în care au fost găsite elementele de dronă este mlăștinoasă și situată în afara ariilor locuite, nefiind afectate elemente de infrastructură.

”Echipe formate din specialişti ai MApN şi ai altor instituţii din Sistemul Naţional de Apărare au efectuat cercetări marţi, 20 august, într-o zonă din apropierea localităţii Periprava, judeţul Tulcea, semnalată ca posibilă zonă de incidenţă a unor elemente de dronă.

Echipa de investigaţie a ridicat probele de la faţa locului, pentru expertizarea acestora, conform procedurilor legale.

Locaţia se află într-o zonă mlăştinoasă, în afara ariilor locuite, nefiind afectate elemente de infrastructură”, au transmis reprezentanţii Ministerului Apărării.

MApN a informat structurile aliate despre această situație și continuă să monitorizeze situația.

Sursa foto: Facebook | Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro

The post MApN: Mai multe elemente dintr-o dronă au fost ridicate din apropierea localităţii Periprava, din Tulcea first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.