Radio Hit FM

From the blog

Mai multe trenuri din Brașov se anulează din cauza lucrărilor de mentenanță la calea ferată

CFR Călători a anunțat că circulația trenurilor din Brașov va suferi modificări în perioada următoare, din cauza unor lucrări de mentenanță la infrastructura feroviară.

Pentru a permite desfășurarea lucrărilor de întreținere, mai multe trenuri care circulă din Brașov vor fi anulate sau vor avea rute modificate.

Pasagerii afectați pot solicita rambursarea biletelor pentru cursele anulate sau pentru segmentele de drum neefectuate.

Printre trenurile afectate se numără IR 1543, care circulă pe ruta Brașov – Iași și va fi anulat în zilele lucrătoare din perioada 26 august – 4 septembrie, fiind înlocuit de trenul IR 12543.

Alte trenuri, precum cele care circulă pe rutele București Nord – Craiova și Timișoara Nord – Iași, vor avea modificări similare în perioada 26 august – 20 septembrie și, respectiv, 27-29 august. De asemenea, lucrările programate între stațiile Miercurea Ciuc – Siculeni, pe 10 și 11 septembrie, vor duce la anularea trenurilor IR 1541 și R 5203 pe anumite segmente.

CFR Călători asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pentru distanțele afectate și recomandă consultarea programului actualizat al trenurilor pentru planificarea călătoriilor.

Sursa foto: HIT FM Brașov

The post Mai multe trenuri din Brașov se anulează din cauza lucrărilor de mentenanță la calea ferată first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.