Radio Hit FM

From the blog

Mai bine de jumătate din țară se află sub cod galben de instabilitate atmosferică și ploi

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică și ploi care expiră joi, 30 mai, ora 20.00.

În intervalul menționat, va ploua în cea mai mare parte a țării. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și pe alocuri de intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15…25 l/mp și pe alocuri de peste 40 l/mp.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

De asemenea există o atenționare Cod Galben instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă care expiră miercuri, 29 mai, ora 23.00.

În intervalul menționat, în Moldova, în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei și al Olteniei vor fi perioade cu averse și cu caracter torențial, descărcări electrice și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25…30 l/mp și pe alocuri de peste 40…50 l/mp.

Citește și:

The post Mai bine de jumătate din țară se află sub cod galben de instabilitate atmosferică și ploi appeared first on albapesurse.