Radio Hit FM

From the blog

Lucrări de întreținere la pasajul de intrare pe centura Brașovului dinspre București

Drumarii brașoveni au anunțat demararea lucrărilor de întreținere la pasajul Dârste – de intrare pe centura Brașovului dinspre București. Lucrările includ reparații la trotuare, parapete de la marginea carosabilului și pilonii de susținere ai pasajului.

Pentru a permite desfășurarea lucrărilor, una dintre benzile de circulație a fost închisă. Reparațiile pe partea carosabilă sunt estimate să dureze puțin, însă acestea depind și de condițiile meteo.

„Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor”, avertizează reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Acest nod rutier, care este și o poartă de intrare în ambele municipii este foarte aglomerată în anumite intervale orare și necesită o regândire urgentă.

Specialiștii din cadrul DRDP Brașov, cât și cu proiectantul caută câteva soluții de fluidizare care să elimine blocajele, dar și conflictele de pe diferitele fluxuri de circulație astfel încât trecerea prin acestă zonă să fie mai comodă și mai sigură.

În perioada următoare, sunt planificate și lucrări de întreținere periodică pe pasajul de la ieșirea din Predeal spre Azuga, pe DN 1.

The post Lucrări de întreținere la pasajul de intrare pe centura Brașovului dinspre București first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.