Radio Hit FM

From the blog

Lucian Pătrașcu, despre alianța PNL-PSD după alegerile din toamnă: „Brașovul nu poate să mai aștepte”

Lucian Pătrașcu, președintele PSD, filiala, municipiul Brașov, a vorbit în direct, la Radio Hit FM Brașov Regional, în cadrul emisiunii La ordinea zilei, despre alianța PSD-PNL după alegerile prezidențiale.

Acesta a susținut că el crede că nu va fi nici o problemă în cadrul alianței PSD-PNL din cadrul municipiului Brașov.

„La municipiu nu cred că o să fie o problemă, ca să ne înțelegem foarte clar. La municipiu nu o să fie nicio problemă pe alianța PSD-PNL care este în Consiliul Local acum. Alegătorii, cetățenii municipiului Brașov știu foarte bine că am avut un candidat comun, pe George Scripcaru, care a fost susținut atât de PNL, dar și de PSD. Am avut un scor, am câștigat împreună, și nu cred că se pune problema să nu ne respectăm ceea ce am stabilit prin acest acord de parteneriat, astfel încât să avem o problemă în alianță.

Suntem oameni de construcție, suntem oameni serioși, suntem oameni asumați și nu văd că în viitor o problemă în această alianță. Din contră, suntem puși pe treabă, suntem puși să livrăm brașovenilor proiecte concrete pentru Brașov. Brașovul nu poate să mai aștepte încă patru ani de zile și să nu se mai întâmple absolut nimic în acest oraș. Brașovul are nevoie de investiții, de proiecte”, a declarat Lucian Pătrașcu.

LA ORDINEA ZILEI–INVITAT–Lucian Patrascu –Presedinte P.S.D.Brasov

LA ORDINEA ZILEI–INVITAT–Lucian Patrascu –Presedinte P.S.D.Brasov

Publicată de HIT FM Brasov & Zona Metropolitana pe Miercuri, 25 septembrie 2024

The post Lucian Pătrașcu, despre alianța PNL-PSD după alegerile din toamnă: „Brașovul nu poate să mai aștepte” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.