Radio Hit FM

From the blog

Jurnalista Silvia Surugiu este noul redactor-șef al Radio Hit FM Alba 88,6 FM, singurul radio regional din județul Alba

Radio Hit FM Alba 88,6 FM, singurul radio regional din județul Alba, are un nou redactor-șef. Jurnalista Silvia Surugiu, cu o vastă experiență în media, a fost desemnată să preia conducerea redacției de știri a postului de radio.

Anunțul a fost făcut astăzi de directorul general al trustului Hit FM, răspunzând astfel dorinței ascultătorilor de a primi informații rapide și corecte despre evenimentele din județul Alba, dar și despre cele mai importante știri de interes național.

Silvia Surugiu are o carieră impresionantă în jurnalism. A fost corespondentul județului Alba la Radio România Actualități și a ocupat funcția de redactor-șef de știri și producător la un alt post de radio din Alba Iulia. De-a lungul carierei, a colaborat cu publicații importante precum Adevărul de Seară, Ziarul Monitorul și Revista de Alba, contribuind totodată la diverse publicații naționale.

Absolventă a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Jurnalistică, cu specializare în radio, Silvia Surugiu a realizat numeroase interviuri cu personalități locale și naționale și a prezentat știri cu obiectivitate și profesionalism, fiind apreciată pentru implicarea sa în domeniul jurnalismului.

Noul redactor-șef al Radio Hit FM Alba promite să aducă o perspectivă proaspătă și să continue tradiția postului de a oferi informații relevante și de încredere ascultătorilor săi.

The post Jurnalista Silvia Surugiu este noul redactor-șef al Radio Hit FM Alba 88,6 FM, singurul radio regional din județul Alba appeared first on albapesurse.