Radio Hit FM

From the blog

Irineu Darău, despre mandatul de parlamentar: „Fie e cea mai frumoasă vacanță, fie e perioada cea mai grea”

Senatorul Irineu Darău și președintele filialei USR Brașov a vorbit în direct la Hit FM Brașov, în cadrul emisiunii La ordinea zilei despre ce presupune mandatul unui parlamentar.

„Un mandat în Parlament fie e cea mai frumoasă vacanță din viața unora, fie e perioada cea mai grea din viața ta.

Ce pot să vă spun despre mine este că sunt al doilea senator ca prezență din tot Senatul, sunt în primii 10 la luarea cuvântului, incluzând liderii de grup, că am avut zeci de inițiative legislative proprii și peste 100 și ceva susținute, câteva devenite legi, și că am avut, într-adevăr, foarte multă activitate în județ, ceea ce înseamnă deplasări în jumătatea de săptămână pe care o ai pentru județ.

Deci un parlamentar, dacă vreți, trebuie să fie multivalent, trebuie să fie prezent în județ, prezent la București, să nu fie chiulangiu, bineînțeles și prezent în media, și am avut sute de prezențe media, naționale și locale, pentru că trebuie să comunici cu oamenii.

Toate aceste lucruri, dacă vreți, fac parte din munca unui parlamentar și din reprezentarea locală, fiindcă, de exemplu, pensiile, educația, spitalele, nu înseamnă doar probleme pentru brașoveni, sunt probleme pentru toți românii și eu sunt un senator brașovean și un senator român care reprezintă pe toți”, a spus Irineu Darău.

The post Irineu Darău, despre mandatul de parlamentar: „Fie e cea mai frumoasă vacanță, fie e perioada cea mai grea” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.