Radio Hit FM

From the blog

Inspectoratul Școlar Județean Brașov a Anunțat Centrele de Concurs pentru Titularizare

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Brașov a anunțat astăzi centrele de concurs în care se va desfășura proba scrisă a concursului de Titularizare, programat pe data de 17 iulie. Potrivit comunicatului, candidații vor fi repartizați în următoarele unități de învățământ:

  • Școala Gimnazială Nr. 5 Brașov – Str. Dr. Ion Cantacuzino nr. 10
  • Școala Gimnazială Nr. 6 „Iacob Mureșianu” Brașov, corp B – Str. Aurel Vlaicu nr. 26 B
  • Școala Gimnazială Nr. 15 Brașov – Str. Mihai Viteazul nr. 100
  • Colegiul de Științe ale Naturii „Emil Racoviță” Brașov – Str. Armoniei nr. 6

Aproape 1.200 de candidați s-au înscris pentru concursul din județul Brașov, însă numărul posturilor titularizabile este de aproximativ patru ori mai mic, potrivit Brasovstiri.ro. În total, sunt disponibile 345 de posturi complete cu angajare pe perioadă nedeterminată, 56 de posturi incomplete pe perioadă nedeterminată, 551 de posturi complete pe perioadă determinată și 1421 de fracții de normă.

Titularizarea reprezintă examenul prin care profesorii pot obține un contract de muncă pe perioadă nedeterminată într-o unitate de învățământ. Pentru a se titulariza, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecția la clasă, și să existe un post vacant disponibil. Pentru a deveni suplinitori, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 la ambele probe.

The post Inspectoratul Școlar Județean Brașov a Anunțat Centrele de Concurs pentru Titularizare first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.