Radio Hit FM

From the blog

Începe „Litoralul pentru toți”, cu prețuri începând de la 38 de lei pe noapte de persoană

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat lansarea unei noi ediții a programului „Litoralul pentru toți”, care va avea loc între 1 și 30 septembrie 2024. Programul oferă turiștilor posibilitatea de a se bucura de vacanțe pe litoralul românesc la prețuri semnificativ reduse, cu tarife de cazare ce pornesc de la doar 38 de lei pe noapte de persoană, acestea fiind cu până la 70% mai mici față de cele din vârf de sezon.

Pentru ediția din acest an, 57 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoral s-au înscris deja în program, punând la dispoziție aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR anticipează că, până la începutul lunii septembrie, numărul hotelurilor participante va depăși 80, ajungând la circa 8.000 de locuri de cazare disponibile.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise până la mijlocul lunii septembrie, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Conform ofertelor actuale, turiștii pot găsi cazare la un hotel de 2 stele în Eforie Nord la prețul de 38 de lei pe noapte de persoană. În Mamaia, tarifele pornesc de la 77 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele, iar în sudul litoralului, prețurile încep de la 60 de lei pe noapte pentru cazare în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pachetele all-inclusive sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 210 de lei pe noapte de persoană în stațiunea Venus.

FPTR încurajează turiștii să-și rezerve locurile cât mai curând, deoarece acestea sunt limitate și se epuizează rapid. Rezervările pot fi făcute direct la hoteluri sau prin intermediul agențiilor de turism, iar plata poate fi efectuată și cu carduri de vacanță.

Programul „Litoralul pentru toți” este la a 45-a ediție și reprezintă unicul program social din România susținut integral de patronatele hoteliere autohtone. Lista completă a hotelurilor participante este disponibilă pe site-ul www.fptr.ro.

The post Începe „Litoralul pentru toți”, cu prețuri începând de la 38 de lei pe noapte de persoană first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.