Radio Hit FM

From the blog

În Brașov, Petrom a redus prețul motorinei, menținând prețul benzinei stabil

În această dimineață, Petrom a anunțat o nouă reducere a prețului motorinei vândute în stațiile sale, în timp ce prețul benzinei rămâne neschimbat după o ușoară scădere înregistrată ieri.

Astfel, motorina standard s-a ieftinit cu 5 bani pe litru, în timp ce benzina a rămas la același preț ca ieri, când fusese redusă cu doi bani pe litru.

În Brașov, cea mai ieftină motorină poate fi găsită la stația Socar de pe strada Hărmanului, unde costă 7,37 lei/litru. La Petrom, prețul variază între 7,4 și 7,42 lei/litru, iar la Rompetrol ajunge la 7,53 lei/litru. În ceea ce privește benzina, prețurile variază între 7,26 lei/l la Socar, 7,31 lei/l la Lukoil, 7,31-7,33 lei/l la Petrom, și 7,39 lei/l la OMV și MOL.

Aceasta este a treia modificare de preț pentru carburanți din luna august, dacă excludem reducerea minoră a prețului la benzină. La începutul lunii, Petrom a redus prețul benzinei standard cu 8 bani pe litru și a menținut prețul motorinei, după ce cu o zi înainte crescuse prețul benzinei cu 4 bani pe litru.

Luna trecută, pe 30 iulie, compania a aplicat o reducere de 4 bani pe litru pentru ambele tipuri de combustibili, după mai multe ajustări succesive începând din 24 iulie, când motorina s-a ieftinit cu 4 bani, iar benzina cu 3 bani pe litru.

The post În Brașov, Petrom a redus prețul motorinei, menținând prețul benzinei stabil first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.