Radio Hit FM

From the blog

Hoți de Locuințe Arestați la Brașov pentru Furt Calificat!

10 iunie 2024 – În jurul orei 20.00, polițiștii din Brașov au fost alertați de un proprietar al unui imobil cu privire la furtul unei sume de bani din locuința sa, în perioada în care acesta a fost plecat. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că hoții au pătruns în imobil prin forțarea unei ferestre și au sustras o sumă de bani depozitată într-un dormitor.

Activitățile de cercetare desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov au dus la identificarea persoanelor bănuite de furt. Este vorba despre un bărbat și două femei, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, din județul Brașov.

Pe baza probelor existente la dosar, a fost dispusă reținerea persoanelor bănuite pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, cei trei au fost prezentați de către procurorul de caz în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat” și „complicitate la furt calificat”. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând să se propună soluția legală la finalizarea anchetei.

The post Hoți de Locuințe Arestați la Brașov pentru Furt Calificat! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.