Radio Hit FM

From the blog

Gimnasta Ana Maria Bărbosu primește medalia de bronz la Jocurile Olimpice, în cadrul unei ceremonii oficiale

Ana Maria Bărbosu va primi astăzi medalia de bronz câștigată la proba de sol de la Jocurile Olimpice, într-o ceremonie oficială la Casa Olimpică din București.

Gimnasta Ana Maria Bărbosu va intra astăzi, la ora 15.30, în posesia medaliei de bronz câștigate la proba de sol de la Jocurile Olimpice, în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc la Casa Olimpică din București.

Evenimentul se va desfășura pe esplanada Casei Olimpice, unde medalia îi va fi înmânată de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internațional Olimpic pentru România, și de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Medalia a fost atribuită gimnastei române printr-o decizie a Tribunalului de Arbitraj Sportiv și a fost primită de COSR luni, la Paris.

Comitetul de Organizare, cu acordul Comitetului Internațional Olimpic, a înmânat medalia reprezentantului COSR.

Menționăm că medalia care va fi înmânată Anei Maria Bărbosu nu este fizic aceeași medalie care a fost oferită inițial gimnastei americane Jordan Chiles în timpul festivității de premiere.

Această ceremonie marchează un moment important pentru gimnastica românească, recunoscând performanța remarcabilă a Anei Maria Bărbosu la cel mai înalt nivel competițional.

Sursa foto: Profimedia

The post Gimnasta Ana Maria Bărbosu primește medalia de bronz la Jocurile Olimpice, în cadrul unei ceremonii oficiale first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.