Radio Hit FM

From the blog

George Scripcaru, primarul ales al Brașovului, a fost primul invitat în noul studio Radio Hit FM Brașov 94,2 FM

Radio Hit FM  anunță că George Scripcaru, primarul ales al Brașovului, a fost primul invitat care a pășit pragul noului  studio din Brașov. Acest moment marchează un pas important în angajamentul Radio Hit FM Brașov 94,2 FM, cele mai bune servicii de radiodifuziune comunității Brașovene.

În ultimul an, Radio Hit FM a realizat investiții semnificative în infrastructura sa din Brașov. Au modernizat punctul de transmisie prin schimbarea aparaturii și mutarea antenelor pe Vârful Postăvaru, asigurând astfel o calitate superioară a semnalului și acoperire extinsă pentru ascultătorii din judetul Brașov si nu numai.

De asemenea, în efortul lor de a îmbunătăți experiența de emisie și a crea un mediu de lucru modern și eficient pentru echipa Hit Fm Brașov, au renovat complet studioul de emisie.

Radio Hit FM rămâne dedicat misiunii sale de a servi comunitatea cu profesionalism și de a aduce în casele ascultătorilor  cele mai relevante și captivante programe.

The post George Scripcaru, primarul ales al Brașovului, a fost primul invitat în noul studio Radio Hit FM Brașov 94,2 FM first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.