Radio Hit FM

From the blog

Florin Roman, deputat PNL: Văd ca ușor, ușor, PSD se pregătește să accepte pierderea alegerilor locale în fața PNL

Văd ca ușor, ușor, PSD se pregătește să accepte pierderea alegerilor locale în fața PNL. Și să coafeze acest lucru. L-am auzit pe nr 1 în PSD spunând ca partidul său va avea cel mai mare număr de primari și președinți de CJ. Vom vedea, dar calculul politic nu se face așa! Este greșit.

Și în 2020, PSD a avut mai mulți președinți de CJ și primari, dar PNL a câștigat alegerile locale, cumulând mai multe voturi la Consiliul județean. Adică votul politic, cel care arată real forța unui partid în voturi, nu în mandate. Referitor la număr primari, nu poți spune ca un primar dintr-o comună mică este echivalent cu un primar de municipiu, ca număr de voturi, doar dacă te pregătești să explici o înfrângere, ca o victorie! Și asta în condițiile în care PSD a racolat peste 150 de primari PNL.

Salut anunțul președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă, referitor la faptul ca majoritățile și le fac organizațiile locale. Noi la Alba nu vom face nimic cu PSD! Nici nu va fi nevoie! Oamenii au înțeles ca liberalii aduc dezvoltare, iar socialiștii sărăcie!

Sunt convins ca exit-poll-ul va da PSD in fata, in marja de eroare de +/- 3% in fata PNL. Eu cred insa, ca victoria PNL, de neimaginat in urma cu câteva luni, depinde doar de noi, liberalii! Nu de alții!!

Va îndemn să jucăm alegerile așa cum știm noi, liberalii, iar după numărătoarea voturilor, vom câștiga!

Cu bunul Dumnezeu înainte! Victorie PNL!

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Citește și:

The post Florin Roman, deputat PNL: Văd ca ușor, ușor, PSD se pregătește să accepte pierderea alegerilor locale în fața PNL appeared first on albapesurse.