Radio Hit FM

From the blog

Flavia Boghiu demisionează din funcția de președinte al Organizației Municipale a USR Brașov!

Viceprimarul autosuspendat al Municipiului Brașov, Flavia Boghiu, a demisionat aseară din funcția de președinte al Organizației Municipale a USR. Decizia vine în urma recentelor Alegeri Locale și Europarlamentare desfășurate pe 9 iunie, în care USR a pierdut atât poziția de primar, cât și pe cea de viceprimar al Brașovului.

Flavia Boghiu nu a dorit să comenteze motivele exacte ale demisiei sale. Cu toate acestea, este clar că rezultatele alegerilor, în ciuda unei creșteri notabile a numărului de voturi pentru candidatul USR la funcția de primar, Allen Coliban, au influențat această decizie. Coliban a obținut cu 10.000 de voturi mai mult decât în 2020, însă acest lucru nu a fost suficient pentru a menține pozițiile de conducere la nivel local.

Într-o declarație pentru Biz Brașov, Flavia Boghiu a confirmat că va rămâne membru simplu al Uniunii Salvați România, continuând astfel să susțină activitatea partidului din postura de membru.

The post Flavia Boghiu demisionează din funcția de președinte al Organizației Municipale a USR Brașov! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.