Radio Hit FM

From the blog

Fiscul brașovean scoate la licitație un apartament cu două camere din municipiul Brașov

Agenția Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Brașov anunță scoaterea la vânzare prin licitație a unui apartament cu două camere, situat pe strada Cosmos nr. 7, într-un bloc la etaj intermediar. Prețul de evaluare, care va fi și prețul de pornire la licitație, este de 246.810 lei fără TVA, echivalentul a puțin peste 53.000 de euro cu TVA inclus.

Apartamentul este descris în anunțul AJFP Brașov ca având două camere, bucătărie, cămară, baie, hol și balcon. De asemenea, acesta include cote părți comune de 15/805 din terenul aferent, fundație, subsol tehnic, terasă, patru uscătorii (una la fiecare scară), casa scării și instalații. Proprietatea este înregistrată în cartea funciară nr. 124811-C1-U35 Brașov, și se află în Brașov, Strada Cosmos, nr. 7, Bl. 17, Sc. B, Ap. 12.

Licitația va avea loc pe data de 9 iulie, începând cu ora 11.00, la sediul Agenției Fiscale din Bulevardul Mihail Kogălniceanu. Pentru a participa la licitație, cei interesați trebuie să depună o garanție de 10% din prețul de pornire.

Pentru mai multe informații și pentru a consulta documentația completă, cei interesați sunt invitați să contacteze AJFP Brașov.

The post Fiscul brașovean scoate la licitație un apartament cu două camere din municipiul Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.