Radio Hit FM

From the blog

Festivalul Sepsi Tabakó din Sfântu Gheorghe va avea loc în perioada 29-31 august 2024. INNA, Dirty Nano și DJ Antoine vor urca pe scenă

Festivalul Sepsi Tabakó revine pentru a treia oară la Sfântu Gheorghe. Pe scenă vor urca nume mari.

Sepsi Tabakó Festival, unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din Sfântu Gheorghe, își deschide din nou porțile între 29 și 31 august 2024.

Evenimentul va avea loc anul acesta la Sepsi Arena și va oferi un mix unic de muzică și artă.

Pe scena Sepsi Tabakó Festival 2024 vor urca trupe și artiști de top, cum ar fi INNA, Wellhello, Carla’s Dreams, ByeAlex și Slepp, Margaret Island, AWS, Soulwave, și Ganxsta Zolee și Kartel.

Festivalul promite să fie un adevărat punct de atracție culturală în regiune, consolidându-și reputația de eveniment unic în peisajul festivalurilor din România.

 Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a orașului. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Sfântu Gheorgh, Fruzsina Ambrus, în cadrul emisinii HIT FM Brasov, La ordinea zilei.

„Este organizat de o Casă de Cultură, ceea ce e absolut inedit într-un oraș. De cele mai multe ori sunt organizate de anumite firme.

Când este vorba despre banul public și despre Casa de Cultură trebuie să ținem cont de o mulțime de legi care nu sunt simple și axate pe astfel de evenimente”, a spus Fruzsina Ambrus, în direct la HIT FM Brașov.

LA ORDINEA ZILEI–Invitati–Ambrus Fruzsina,viceprimar Sfântu Gheorghe-Damian Diana, director Casa de Cultură Sf.Ghe. -Dancs Zsolt, organizator de evcult.

LA ORDINEA ZILEI–Invitati–Ambrus Fruzsina,viceprimar Sfântu Gheorghe-Damian Diana, director Casa de Cultură Sf.Ghe. -Dancs Zsolt, organizator de evcult.

Publicată de HIT FM Brasov & Zona Metropolitana pe Joi, 22 august 2024

The post Festivalul Sepsi Tabakó din Sfântu Gheorghe va avea loc în perioada 29-31 august 2024. INNA, Dirty Nano și DJ Antoine vor urca pe scenă first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.