Radio Hit FM

From the blog

Festivalul Sepsi Tabakó 2024 a atras aproape 25.000 de vizitatori la Sepsi Arena

Festivalul Sepsi Tabakó, desfășurat între 29 și 31 august la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, a încheiat vara cu succes, atrăgând aproximativ 25.000 de participanți, aproape la fel ca în anul precedent, în ciuda unui început ploios.

Noua locație, Sepsi Arena, a oferit spațiu suplimentar, permițând organizatorilor să extindă oferta de programe.

Erdei Anita, organizator principal, a subliniat avantajele acestei locații, menționând: „Am avut la dispoziție o suprafață aproape de două ori mai mare decât în edițiile anterioare, ceea ce ne-a permis să asigurăm confortul necesar pentru toate programele și atelierele.”

Pentru anul viitor, festivalul se va desfășura tot la Sepsi Arena, pentru a valorifica experiențele din acest an și a îmbunătăți evenimentul din 2025.

Viceprimarul Ambrus Fruzsina a evidențiat importanța festivalului, menționând că „aproape 160 de voluntari și 60 de organizatori, alături de instituții locale, au contribuit la succesul evenimentului.”

De asemenea, a exprimat mulțumiri locuitorilor pentru răbdarea și toleranța arătată față de festival, subliniind că noua locație a redus disconfortul pentru localnici.

Sepsi Tabakó a oferit anul acesta 45 de programe muzicale, inclusiv 7 trupe locale și 20 de DJ-i locali, și a adus pe scena artiști renumiți precum INNA, DJ Antoine și Carla’s Dreams.

În plus, au fost organizate peste 100 de programe de zi și 15 prelegeri profesionale, iar noutățile precum curtea de vinuri și concertele acustice au fost apreciate de public.

Erdei Anita a recunoscut că, deși unele idei nu s-au concretizat conform planului, festivalul a fost un experiment valoros care a oferit lecții importante pentru viitor. „Arena Edition a fost o încercare de a ne extinde și de a explora noi concepte. În ciuda provocărilor, am învățat și ne vom adapta pentru anul următor,” a adăugat Erdei Anita.

Pentru anul viitor, festivalul Sepsi Tabakó este planificat să aibă loc între 28 și 30 august, continuând tradiția și aducând noi surprize pentru participanți.

Sursa foto: Festivalul Sepsi Tabakó 2024

The post Festivalul Sepsi Tabakó 2024 a atras aproape 25.000 de vizitatori la Sepsi Arena first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.