Radio Hit FM

From the blog

Drumarii Au Reluat Lucrările de Reparații pe DN10 în Zona Localității Teliu

Drumarii au reluat lucrările de reparații pe suprafețe extinse pe DN10 (Brașov – Buzău), în zona localității Teliu. Aceste lucrări sunt esențiale pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic și siguranța participanților la trafic.

„Lucrările sunt executate în regie proprie de către Secția Producție din cadrul DRDP Brașov și vizează zonele cele mai degradate de pe acest tronson de drum național”, au declarat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Pe tronsoanele pe care se lucrează, circulația se desfășoară pe un singur sens, dirijat de semafoare și de personalul de dirijare a traficului. Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnalizarea temporară și să circule cu prudență în zonele afectate de lucrări.

Lucrările pe acest drum național au început inițial pe data de 21 mai, însă au fost sistate pentru o perioadă. Reluarea lor vine ca un răspuns necesar la starea deteriorată a drumului, menită să asigure o infrastructură rutieră adecvată pentru toți utilizatorii acestui traseu important.

Autoritățile locale își cer scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și mulțumesc participanților la trafic pentru înțelegere și răbdare pe durata desfășurării acestor lucrări vitale.

The post Drumarii Au Reluat Lucrările de Reparații pe DN10 în Zona Localității Teliu first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.