Radio Hit FM

From the blog

Deputatul Florin Roman continuă războiul cu liderii PSD Alba

Puradelul lui Ciolacu de la PSD Alba, nu poate fi bărbat. Se ascunde sub fustele biroului de presă al PSD Alba, dacă tot l-a lăsat Negrescu cu ochii în soare.

În campania electorală, spunea dl Muri ca “Alba are cel mai mare preț la apă și canal”, în țară! Acum intre doua concedii, ca el nu e in stare nici macar de o greva, intre prânz și cină, dl Muri rectifica afirmația ca e cel mai mare preț din….regiune. Adică recunoaște ca a mințit! Mai băiatule nu vrei tu se te uiți cum e la Brăila, Buzău sau Olt, unde conduceți voi comuniștii?

Mincinosul Muri pune scăderea demografică pe seama PNL. Nu vrei să vezi cum e la Vaslui, mai Muri, la Buzatu Portbagaj? Diaspora a plecat din țară ca s-a săturat de Dragnea, Badalau și PSD!

Mai Muri, tu poți vorbi azi de turism pentru ca dl Hava a făcut Cetatea Carolina și dl Dumitrel, Transapuseana! Dar amărâtul vostru de ministru al Turismului ce a făcut mai Muri pentru Alba? Nimic în afară ca ați politizat Cuprumin de sus până jos, pentru sinecuristii PSD!

Mai Muri, nu vrei tu cu Ciolacu să spuneți de ce ați crescut prețul carburanților la pompă sau al energiei? Sau dl Ciolacu nu este premierul PSD?

Înțeleg ca ești pasionat de o carte negăsită? Mai Muri, îți fac cadou una de economie. E cu desene ca să înțeleagă și un expert ca tine. Nu din care să înveți cum e cu pontaje fictive ca la sport, ci una din care să înțelegi ca intervenția PSD în economia reală este doar un mare pericol.

Dl Muri, fi bărbat! Măcar o dată! Te aștept oricând la o dezbatere față în față, ca să nu mai poți minți!

Dacă PSD mai mărește taxele, tu și Ciolacu veți pleca acasă. Nu uitați! Sunt linii roșii, pe care dacă le treceți, plecați acasă! Destul ați jegmanit mediul privat și capitalul românesc!

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Citește și:

The post Deputatul Florin Roman continuă războiul cu liderii PSD Alba appeared first on albapesurse.