Radio Hit FM

From the blog

De azi se reduc restricțiile pe strada Lungă cauzate de lucrările de amenajare a benzilor dedicate transportului în comun de pe traseul Liniei 5

Începând de luni, 1 iulie, restricțiile de circulație pe strada Lungă vor fi reduse semnificativ, ca urmare a avansării lucrărilor de amenajare a benzilor dedicate transportului în comun pe traseul Liniei 5. Vor mai rămâne valabile restricții doar pe zona de la intersecția cu strada Crișan până la Livada Poștei, la sensul giratoriu. Intenția firmei care execută lucrările este de a asfalta această secțiune în cursul zilei.

Vor continua, însă, lucrările de frezare a asfaltului începute pe Bulevardul Eroilor, unde prima bandă de circulație va fi restricționată, și în continuare, pe Bulevardul 15 Noiembrie, până în zona AFI.

Investiția face parte din programul municipalității de trecere spre o mobilitate verde, care să ofere condiții de deplasare mai bune decât cu propriul automobil. Acesta este primul proiect al municipalității prin care se vor crea culoare speciale pentru transportul în comun.

Municipalitatea face un apel către deținătorii de autoturisme care locuiesc în zonele afectate de lucrări, în special pe strada Lungă, să evite parcarea mașinilor în zona de execuție a lucrărilor.

The post De azi se reduc restricțiile pe strada Lungă cauzate de lucrările de amenajare a benzilor dedicate transportului în comun de pe traseul Liniei 5 first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.