Radio Hit FM

From the blog

Corvinul Hunedoara ne arată incompetența lui Ioan Dumitrel și Marius Hategan din conducerea CJ Alba.

În lumina recentelor evenimente sportive, analizăm eficiența și pasiunea pentru performanța sportivă a conducerii din județele Hunedoara și Alba.

În mod special, se aduce în discuție incompetența evidențiată de Ioan Dumitrel și Marius Hategan din cadrul conducerii Consiliului Județean Alba, în comparație cu deciziile luate de președintele CJ Hunedoara.

Diferențele între cele două consilii județene sunt evidente, inclusiv in fotbal.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara a alocat un milion de lei anul trecut către echipa Corvinul Hunedoara, iar astăzi vedem performanțele acesteia în cadrul Cupei României, unde a concurat cu echipe de renume.

În același timp, județul Alba nu are o echipă în liga a doua și se chinuie în Liga a Treia, confruntându-se cu echipe precum Avântul Reșița și Unirea Ungheni.

O altă diferență majoră constă în orientarea politică a celor două consilii, CJ Hunedoara condus de PSD și CJ Alba de PNL.

În multe dintre Orașele sau Municipiile din Alba, unde predomină administrația PNL, pare să lipsească pasiunea pentru fotbalul de performanță.

Un alt exemplu este că Alba Iulia, este printre puținele municipii reședință de județ din țară care nu are o sală polivalentă, iar aici nu este vina actualului primar, care recent a trecut la PNL. Mircea Hava nu a reusit in multi ani de mandat sa facă aceasta sală, iar CJ ALBA a construit sala la Blaj, un loc unde cetățenii județului ajung mai greu.

In judetul Alba Performanta se realizaza prin cheltuirea banilor cetățenilor în interesul partidului, iar cel mai bun exemplu este Sebeșul.

Marius Hategan, pare că preferă să facă poze pe asfalt în loc să investească în fotbalul judetean de performanta, gen liga 2 sau liga 1.

Este dificil de înțeles ce realizare deosebită poate fi o simplă asfaltare. Toți primarii asfaltează, acesta fiind atributul lor obișnuit, în timp ce câștigarea Cupei României este un adevărat triumf, o realizare la care nu poate ajunge oricine.

The post Corvinul Hunedoara ne arată incompetența lui Ioan Dumitrel și Marius Hategan din conducerea CJ Alba. appeared first on albapesurse.