Radio Hit FM

From the blog

Constantin Niculescu, ales pentru încă un mandat la conducerea Automobil Clubului Român!

Constantin Niculescu, în vârstă de 84 de ani, a fost reconfirmat în funcția de președinte al Automobil Clubului Român (ACR) în cadrul Conferinței Naționale 2024 a instituției, desfășurată în saloanele Clubului Diplomatic din București. Niculescu, care conduce ACR din 1995, nu a avut niciodată contracandidat în alegeri, menținându-și astfel poziția timp de aproape trei decenii.

ACR, o instituție de mare importanță în perioada comunistă, continuă să dețină un patrimoniu semnificativ, incluzând spații comerciale în toată țara și diverse alte bunuri, printre care un hotel plutitor. Deși activitatea sa publică pare să fie redusă, ACR rămâne o organizație de interes datorită resurselor sale.

Niculescu, născut pe 18 mai 1940, este membru al ACR de 57 de ani, intrând în organizație în 1967 și ocupând funcții de conducere din 1978. Conferința Națională a analizat activitatea Asociației în perioada 2019 – 2024 și a stabilit obiectivele pentru perioada 2024 – 2029, reconfirmându-l pe Niculescu pentru un nou mandat de cinci ani.

„În data de 21 iunie 2024, în saloanele Clubului Diplomatic din Bucureşti, a avut loc Conferinţa Naţională 2024 a Automobil Clubului Român. Conferinţa Naţională a ACR a analizat activitatea Asociaţiei în perioada 2019 – 2024 şi a stabilit Programul Obiectivelor de Dezvoltare a ACR pentru perioada 2024 – 2029. În cadrul Conferinţei Naţionale a ACR, au fost alese organele de conducere a clubului pentru următorii 5 ani. Astfel, dl. ing. Constantin Niculescu a fost reconfirmat pentru încă un mandat în funcţia de Preşedinte al Automobil Clubului Român”, informează site-ul oficial al ACR.

The post Constantin Niculescu, ales pentru încă un mandat la conducerea Automobil Clubului Român! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.