Radio Hit FM

From the blog

Conflict de familie în comuna Vidra: Un bărbat de 41 de ani transportat de urgență la spital

În data de 12 septembrie 2024, în jurul orei 17.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au intervenit la o locuință din comuna Vidra, unde a avut loc un conflict serios între membrii unei familii. În urma altercației, un bărbat de 41 de ani a suferit leziuni grave în zona abdomenului și a spatelui.

Conform primelor cercetări, incidentul a avut loc pe fondul unor discuții contradictorii. Agresorul, un bărbat de 65 de ani, i-ar fi provocat ginerelui său leziuni cu un obiect ascuțit. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale pentru leziunile suferite.

Poliția a reținut agresorul pentru 24 de ore, fiind acuzat de violență în familie. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni pentru luarea măsurilor legale corespunzătoare. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili toate detaliile acestui conflict violent.

The post Conflict de familie în comuna Vidra: Un bărbat de 41 de ani transportat de urgență la spital appeared first on albapesurse.