Radio Hit FM

From the blog

Concurs pentru ocuparea a două posturi de Meteorolog Aeronautic Tehnician la ROMATSA

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian RA ROMATSA – DSNAR ARAD anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de Meteorolog Aeronautic Tehnician în cadrul Biroului Meteorologic de Aerodrom – Amplasament BRAȘOV.

Condiții de înscriere:

  • Absolvent de studii medii, cu diplomă de bacalaureat
  • Fără antecedente penale
  • Stare de sănătate bună, dovedită prin Fișa de aptitudini (Medicina Muncii)
  • Apt pentru lucrul în ture de 12/36; 12/24 – 12/48 sau schimburi de 8 ore (ture de zi/noapte, lucru în zile de sâmbătă, duminică și sărbători legale)

Condiții specifice:

Candidații admiși vor trebui să obțină avize medicale și psihologice pentru lucrul în siguranța transporturilor de la o instituție medicală autorizată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, ca o condiție obligatorie pentru angajare.

Angajare și Pregătire:

  • Angajarea se va face pe o perioadă determinată de 6 luni, pe postul de muncitor necalificat, timp în care vor urma un program de pregătire de o lună la București.
  • După obținerea licenței de Meteorolog Aeronautic Tehnician (MAT) Stagiar, angajarea se va extinde pe o perioadă determinată de 12 luni.
  • În urma obținerii licenței de Meteorolog Aeronautic Tehnician gradul II, angajarea va deveni pe perioadă nedeterminată.

Detalii despre concurs:

  • Data-limită de transmitere a dosarelor de înscriere este 05.08.2024, ora 16:00.
  • Concursul va consta în trei probe scrise (Fizică, Matematică, Limba Engleză) și se va desfășura în data de 08.08.2024, ora 10:00, la sediul Consiliului Județean Brașov.

Înregistrare și Contact:

Dosarul de înscriere, conținând cererea de înscriere, CV-ul, copie după diploma de bacalaureat, copie după documentul de identitate, fișa de aptitudini și declarația pe propria răspundere că nu are antecedente penale, se va trimite prin e-mail la adresele: maria.szkokan@romatsa.ro și marius.lucaciu@romatsa.ro.

Pentru informații suplimentare, tematica de concurs, bibliografie și detalii despre desfășurarea probelor, vizitați site-ul ROMATSA: ROMATSA – Concurs Meteorolog Aeronautic Tehnician.

The post Concurs pentru ocuparea a două posturi de Meteorolog Aeronautic Tehnician la ROMATSA first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.