Radio Hit FM

From the blog

Ciugud: CoBuild 2024, eveniment expozițional dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții

Fără festivism și fără discursuri…așa am început ediția din acest an a CoBuild, cel mai important eveniment expozițional dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții din regiunea est europeană.

Am preferat ca, alături de partenerii noștri de la Consiliul Județean Alba și de la CoBuild, să oferim câte un MULȚUMESC sincer celor peste 100 de companii care au avut încredere și în acest an în Ciugud și au venit să își expună cele mai noi utilaje și tehnologii. Am înlocuit discursurile cu discuții concrete în fiecare stand, finalizate cu o strângere de mână fermă și cu promisiunea sigură că rămânem o administrație locală prietenoasă cu mediul de afaceri.

Despre CoBuild, vă spunem doar că este un târg-festival pentru oricine: pasionații de utilaje vor găsi toată oferta companiilor din domeniu, copiii se pot bucura de o zonă de joacă, iar reprezentanții firmelor de construcții au o zonă generoasă unde pot testa utilajele.

CoBuild crește interesul investitorilor pentru Ciugud și pentru județul Alba, dar aduce deja bani în zonă: aproape toate locurile de cazare din zona Ciugud – Alba Iulia – Sebeș sunt ocupate de cei 1.000 de reprezentanți ai companiilor prezente la târg și de cei peste 1.000 de invitați și parteneri ai expozanților. Sunt bani care intră în industria ospitalității din județul Alba.

Hai la CoBuild, în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud! (16 – 18 mai 2024) #Ciugud #CoBuild #constructii #business

Citește și:

The post Ciugud: CoBuild 2024, eveniment expozițional dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții appeared first on albapesurse.