Radio Hit FM

From the blog

CFR va reabilita o trecere la nivel cu calea ferată pe ruta Brașov – Zărnești. Investiția se ridică la 3,2 milioane de lei

CFR investește 3,2 milioane de lei pentru reabilitarea unei treceri la nivel cu calea ferată pe ruta Brașov – Zărnești.

Sucursala Regională de Căi Ferate Brașov a demarat un proiect de modernizare a trecerilor la nivel cu calea ferată, investind 3,2 milioane de lei pentru reabilitarea unei treceri importante de pe ruta Brașov – Zărnești.

Aceasta face parte dintr-un proiect mai amplu, cu o valoare totală de 8,8 milioane de lei.

Procedura de achiziție este împărțită în două loturi, după cum urmează:

  1. LOT 1 Modernizare treceri la nivel cu calea ferată pe raza SRCF Braşov (expertiză, DALI , proiectare şi execuţie) – TN km. 26+050 linia 206 între staţiile Râşnov-Zărneşti intersecţie cu strada Uzinii, oraşul Zărneşti

Valoarea estimată fără TVA: 3.200.000 de lei.

  1. LOT 2 Modernizare treceri la nivel cu calea ferată, înzestrate cu bariere mecanice păzite, pe raza SRCF Braşov (expertiză tehnică, DALI, proiectare şi execuţie) – TN km. 35+015 linia 319 în staţia Odorhei, intersecţie cu strada Târgului, oraşul Odorheiu Secuiesc.

Valoarea estimată fără TVA: 5.600.000 de lei, potrivit clubferoviar.ro.

Sursa foto: Facebook | CFR Călători

The post CFR va reabilita o trecere la nivel cu calea ferată pe ruta Brașov – Zărnești. Investiția se ridică la 3,2 milioane de lei first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.