Radio Hit FM

From the blog

Cetățean străin, drogat și fără permis, a furat o mașină din Făgăraș și a fost prins după o urmărire pe DN 1

Un tânăr de 19 ani, cetățean străin, a fost reținut de polițiști după ce a furat un autoturism din Făgăraș și a fost urmărit în trafic pe DN 1, pe direcția județului Sibiu.

Incidentul a avut loc pe 20 octombrie 2024, în jurul orei 10:30, când proprietarul autoturismului a semnalat furtul acestuia de pe un teren aflat la periferia municipiului Făgăraș.

După sesizare, polițiștii au alertat echipajele din județul Sibiu și au demarat acțiunea „Năvodul”.

Mașina a fost observată în jurul orei 11:10 pe sectorul de drum Veștem – Șelimbăr, însă șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, declanșându-se o urmărire.

Autoturismul a fost oprit pe o stradă din localitatea Șelimbăr, iar tânărul a fost verificat și s-a constatat că nu deține permis de conducere. De asemenea, acesta a fost testat și a ieșit pozitiv la o substanță psihoactivă, fiind ulterior dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Poliția continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru furt în scop de folosință și infracțiuni rutiere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Tânărul de 19 ani a spus că a venit în România pentru a-l căuta pe Dracula, afirmând că este nepotului lui, au declarat surse judiciare pentru Știrile ProTV.

The post Cetățean străin, drogat și fără permis, a furat o mașină din Făgăraș și a fost prins după o urmărire pe DN 1 first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.