Radio Hit FM

From the blog

Căruțașii implicați în accidentul cu ambulanța la Sânpetru, reținuți și cercetați pentru furt calificat

După accidentul de circulație grav de ieri din localitatea Sânpetru, județul Brașov, în care o ambulanță a fost lovită de o căruță, autoritățile au extins cercetările, descoperind că cei trei bărbați implicați în incident sunt suspectați și de furt calificat.

Poliția Brașov a reținut cei trei ocupanți ai căruței, cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cursul zilei de astăzi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov va analiza situația și va decide măsurile legale necesare.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 2:00, când o căruță a ieșit brusc în fața unei ambulanțe aflate în misiune, pe un drum întunecat din județul Brașov.

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre hulubele căruței a pătruns în interiorul ambulanței, lovind grav un asistent medical.

Acesta a suferit multiple traumatisme și a fost transportat de urgență la spital, unde este internat în stare stabilă, dar cu răni serioase.

După producerea accidentului, ocupanții căruței au fugit de la fața locului, însă au fost ulterior identificați și reținuți de autorități. Ancheta continuă pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în acest caz.

The post Căruțașii implicați în accidentul cu ambulanța la Sânpetru, reținuți și cercetați pentru furt calificat first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.