Radio Hit FM

From the blog

Caravana Ciucaș a adus bucurie și relaxare brașovenilor veniți in Poiana de la Pietrele lui Solomon

Sâmbătă, 15 iunie, brașovenii s-au întrecut în relaxare și distracție în Poiana Ciucaș amenajată la Pietrele lui Solomon. Acest eveniment a marcat întoarcerea simbolică a Caravanei Ciucaș în județul Brașov, locul de origine al berii Ciucaș. Am sărbătorit astfel faptul că anul acesta Ciucaș a întreprins o renovare majoră a acestei Poieni, deschisă inițial în anul 2019. Acțiunea de renovare a însemnat înlocuirea elementelor de mobilier a căror stare se deteriorase în timp: mese, foișoare, grătare și podețul de la intrare, astfel încât comunitatea să se poată bucura de frumusețea acestui loc deosebit.

A fost o zi plină de activități și surprize sub sloganul „Natură curată, relaxare adevărată”! Într-o atmosferă prietenoasă, perfectă pentru relaxare, oamenii s-au bucurat de frumusețea naturii într-un cadru deja cunoscut de majoritatea brașovenilor – Poiana Ciucaș Pietrele lui Solomon.

În cadrul evenimentului, participanții au avut ocazia să ia parte la diverse concursuri interactive– având șansa de a câștiga pălării, sticle termoizolante și brelocuri cu desfăcător. Toți participanții la concursuri au intrat într-o tombolă pentru marele premiu: o bicicletă de la Ciucaș.

Jocurile cu zaruri, aruncatul bilelor la țintă și ”beer pong” au fost activități inedite și distractive pentru toți participanții, iar berea Ciucaș i-a răcorit pe toți cei prezenți la eveniment.

Văru’ Săndel, ambasadorul Ciucaș, a creat o atmosferă de sărbătoare, cântând și adunând oamenii în horă, dar și antrenându-i cu mult umor în competiția pentru premii. Muzica live și voia bună au completat experiența relaxării în natură. Evenimentul a fost o reușită, îmbinând deschiderea celor prezenți spre a petrece timp de calitate alături de cei dragi și spiritul de competiție, premiat cu daruri emblematice ale brandului atât de conectat de orașul de la poalele Tâmpei.

Ciucaș continuă angajamentul față de natură prin platforma „Natură curată, relaxare adevărată” și deschide noi Poieni Ciucaș în 2024. De la lansarea acestei inițiative în 2019, Ciucaș a amenajat 23 spații de relaxare, continuând astfel să ofere comunităților locuri ideale pentru relaxare în care se pot bucura de picnic în mod responsabil și totodată de frumusețea peisajelor.

În cadrul acestui program, Ciucaș a pus la dispoziție numeroase poieni (precum și cea de Lacul Noua), creând noi spații de relaxare și invitând consumatorii să se bucure de timp liber în natura curată. Anul acesta sunt inaugurate alte 4 noi spații de relaxare ce s-au adăugat la cele 19, deja existente. Astfel, în acest moment consumatorii se pot bucura de relaxare adevărată în cele 23 de Poieni Ciucaș, ce acoperă 19 județe din România.

”Prin aceste spații de relaxare, ne dorim să aducem Ciucaș mai aproape de consumatori, oferindu-le locuri speciale unde se pot relaxa, pot face un grătar și se pot bucura de o bere rece Ciucaș la umbra foișoarelor. Caravana Ciucaș nu este doar un eveniment, ci o experiență autentică, oferind amatorilor de picnic și grătare ocazia de a se bucura de frumusețea naturii într-un mod inedit și relaxant”, a declarat Veronica Păniță, Senior Brand Manager Ciucaș.

Ciucaș, parte din portofoliul Ursus Breweries, este berea preferată a naturii. De peste 130 de ani, Ciucaș susține un stil de viață trăit într-un spirit optimist, prețuind momentele de relaxare în armonie cu natura. Fiecare acțiune a brandului reflectă autenticitatea, armonia și relaxarea în mijlocul naturii, valori fundamentale pentru consumatorii săi.

Ciucaș își propune să aducă oamenii mai aproape de natură și să contribuie la protejarea și aprecierea peisajelor autohtone. Fiecare poiană amenajată și fiecare eveniment organizat reprezintă un pas înainte către un viitor mai verde și mai sustenabil pentru România. Prin grija pentru mediu și promovarea unor practici ecologice, Ciucaș speră să inspire consumatorii să protejeze și să conserve natura, asigurându-se că generațiile viitoare se vor bucura de aceleași peisaje minunate.

Pentru a fi la curent cu harta completă a locurilor de relaxare din țară, vizitați pagina dedicată www.bereciucas.ro/natura-curata.

The post Caravana Ciucaș a adus bucurie și relaxare brașovenilor veniți in Poiana de la Pietrele lui Solomon first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.