Radio Hit FM

From the blog

Când va fi gata Școala Verde din Sânpetru, în valoare de zeci de milioane de lei

În luna august 2024, Marian Arhire, primarul comunei Sânpetru a semnat la Ministerul Educației contractul de finanțare pentru proiectul Școala Verde în comuna Sânpetru, în valoare de 44.146.359,89 lei.

„Am reglementat terenul să-l transformăm în zona de educație și de aici va rezulta o zonă construibilă de 35.000 m2. Aici vrem să construim școală, credință, creșă, cantină, bibliotecă, sală de educație fizică și absolut orice altă funcție necesară, actul educațional.

Între timp, am lucrat în paralel și la o documentație pentru obținerea unei finanțări pentru construirea unei școli verzi, un proiect pilot finanțat prin PNRR. Această școală are o capacitate de 850 de locuri. Am și luat finanțare de 8 milioane de euro. Iar acum lucrăm la documentație astfel încât, conform contractului, până în 2026 să reușim să finalizăm această investiție”, a declarat Marian Arhire în direct la Hit FM Brașov.

Sursa foto: Facebook | Marian Arhire

The post Când va fi gata Școala Verde din Sânpetru, în valoare de zeci de milioane de lei first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.