Radio Hit FM

From the blog

Brașovul, inclus în topul destinațiilor mondiale pe Tripadvisor: Singura locație din Europa în ”Trending Destinations World”

Brașovul a reușit o performanță remarcabilă, fiind inclus pe locul 21 în clasamentul „Trending Destinations World” realizat de renumitul site de turism Tripadvisor, devenind astfel singura destinație din Europa care figurează în acest top prestigios.

Acest clasament reflectă excelența orașului pe baza recenziilor pozitive primite de la turiști pentru cazare, restaurante și activități.

Premiul „Alegerea turistului – Cele mai bune dintre cele mai bune”, acordat de Tripadvisor, este extrem de selectiv, fiind acordat pentru mai puțin de 1% din cele 8 milioane de înregistrări de pe platformă.

Descrierea oficială subliniază farmecul Brașovului ca un „amestec armonios de tradiție și modernitate”, recomandând vizitatorilor să exploreze orașul cu autobuzul turistic și să descopere atracții emblematice precum Strada Sforii, cea mai îngustă stradă din Europa, biserica fortificată din Prejmer și celebrul Castel Bran, cunoscut drept Castelul lui Dracula.

Sursa foto: Facebook | Primăria Municipiului Brașov

The post Brașovul, inclus în topul destinațiilor mondiale pe Tripadvisor: Singura locație din Europa în ”Trending Destinations World” first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.