Radio Hit FM

From the blog

Brașovul, blocat de turiști din București în contextul unei ședințe de Guvern condusă de Ciolacu

Brașovul se pregătește să facă față unui val de turiști din București, în timp ce premierul Marcel Ciolacu și toți miniștrii săi se adună pentru o ședință de Guvern la Casa Armatei, programată pentru ora 12.

Decizia de a muta sediul ședinței de Guvern la Brașov a fost anunțată acum trei săptămâni, cu un scop clar în minte: aprobarea unei hotărâri pentru începerea construcției unui segment vital al autostrăzii Comarnic-Brașov. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a subliniat importanța acestui proiect și a posibilităților de finanțare prin parteneriat public-privat.

Cu costurile estimate la 4-5 miliarde de euro, construcția acestei autostrăzi reprezintă un pas crucial pentru infrastructura României. Investitorii implicati vor recupera fondurile prin taxa de operare a drumului, odată ce acesta va fi finalizat.

Ședința de Guvern nu se preconizează a fi legată de campania electorală, subliniind importanța proiectului pentru dezvoltarea țării.

The post Brașovul, blocat de turiști din București în contextul unei ședințe de Guvern condusă de Ciolacu first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.