Radio Hit FM

From the blog

BLAJ: Scăderea tarifelor publice și îmbunătățirea serviciilor medicale, priorități ale PSD și candidatului Ioan Lațiu la Blaj

Ioan Lațiu și echipa PSD Blaj vin cu o abordare nouă, axată pe acordarea respectului cuvenit pentru fiecare cetățean, indiferent de vârstă sau statut social. Profesorul Ioan Lațiu, un om respectat în comunitate și echilibrat, fost director la Liceului ”Timotei Cipariu”, este alternativa la stilul autoritar și dictatorial al primarului Gheorghe Rotar.

Profesorul Ioan Lațiu vrea dezvoltarea și modernizarea Blajului și transformarea municipiului într-un centru de interes internațional. De asemenea, alte priorități ale sale și echipei PSD Blaj sunt scăderea taxelor și impozitelor locale, scăderea tarifelor la apă, canalizare și salubrizare, alături de echipa PSD de la județ, respectiv îmbunătățirea serviciilor medicale.

Spitalul Municipal Blaj are nevoie de medici noi și specializări noi, precum chirurgie pediatrică. Vrem pentru antreprenorii din Blaj reducerea impozitelor și taxelor locale. Vrem reabilitarea grădinii botanice din Blaj și punerea sa în valoare. Planul PSD pentru Blaj are mai multe facilități pentru familiile tinere și pensionari.

PSD a sprijinit municipiul Blaj. Compania Bosch Rexroth a venit la Blaj datorită sprijinului acordat de guvernul PSD. Bosch Rexroth a primit ajutoare de stat în valoare de zeci de milioane de euro. Fără acești bani, reprezentanții Bosch nu ar fi investit la Blaj. Între timp, compania a investit la rândul ei milioane de euro, a angajat foarte mulți blăjeni și a întors în comunitatea locală ajutorul primit de la guvernarea PSD.

Comunicat de presă, PSD

(Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT Organizația Județeană Alba / Executat denegociat.ro SRL/ Cod mandatar financiar coordonator: 21240002)

The post BLAJ: Scăderea tarifelor publice și îmbunătățirea serviciilor medicale, priorități ale PSD și candidatului Ioan Lațiu la Blaj appeared first on albapesurse.