Radio Hit FM

From the blog

Auchan oferă bonusuri pentru reciclarea ambalajelor cu garanție până pe 15 septembrie

Auchan România a anunțat că va oferi mai mulți bani clienților care reciclează ambalajele cu garanție la aparatele RVM (Reverse Vending Machine) din magazinele sale, până pe 15 septembrie. Clienții care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la aceste aparate vor primi o garanție de 0,5 lei per ambalaj, valabilă 12 luni, și un bonus de 0,1 lei* per ambalaj sub formă de voucher de fidelitate, disponibil în aplicația Auchan.

Nu există o limită pentru cantitatea de ambalaje reciclate care beneficiază de acest extra-avantaj de 0,1 lei per ambalaj. Toate magazinele Auchan sunt echipate cu aparate RVM pentru colectarea și reciclarea ambalajelor PET, sticlă și aluminiu. Magazinele mari, cum sunt hipermarketurile și supermarketurile, au între 2 și 4 aparate, iar magazinele de proximitate au câte un aparat.

Corina Dospinoiu, Director Sustenabilitate Auchan Retail România, a declarat: „Răsplătim cu fiecare ocazie clienții fideli cu extra beneficii, iar prin acest bonus ne dorim să încurajăm și mai mult reciclarea ambalajelor cu simbolul Ambalaj cu Garanție. Clienții noștri au înțeles încă înainte de lansarea oficială a proiectului, o dată cu inițiativa noastră SGR înainte de SGR, cât de vital este să contribuim împreună la un mediu mai curat pentru noi toți și îi așteptăm în continuare în număr cât mai mare să recicleze”.

Auchan a fost primul retailer care a inițiat Hora Reciclării, oferind clienților posibilitatea de a aduce ambalajele utilizate pentru colectare și reciclare la aparatele automate de colectare (RVM) cu 7 luni înainte de lansarea oficială a proiectului SGR. În acest interval, au fost colectate 32 de milioane de ambalaje la nivel național. Clienții Auchan au adoptat cu entuziasm un comportament de consum responsabil, contribuind activ la protejarea mediului.

The post Auchan oferă bonusuri pentru reciclarea ambalajelor cu garanție până pe 15 septembrie first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.