Radio Hit FM

From the blog

Au fost afișate rezultatele la Bacalaureatul de Toamnă 2024. 8.55, cea mai mare medie la Brașov

Rezultatele inițiale ale examenului de Bacalaureat din sesiunea de toamnă 2024 au fost afișate astăzi la ora 11.59, conform calendarului oficial.

Candidații au posibilitatea de a depune contestații astăzi, până la ora 18.00, fie online, fie la centrele de examen unde au susținut probele.

Pentru a contesta rezultatele, candidații trebuie să completeze și să transmită o declarație-tip în care confirmă că înțeleg faptul că nota poate fi modificată atât în sensul creșterii, cât și al descreșterii după reevaluare.

În cazul contestațiilor online, informațiile necesare pentru transmiterea documentelor pot fi obținute de la liceul – centru de examen.

Ministerul Educației a anunțat că peste 33.600 de candidați s-au înscris la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2024, dintre care 65,47% sunt din promoția curentă.

Acest număr reprezintă cel mai mic număr de candidați înscriși din ultimii 20 de ani, potrivit edupedu.ro.

Cea mai mare medie în județul Brașov a fost de 8.55 și a fost înregistrată de un absolvent al Liceului Mircea Cristea din Brașov.

Vezi rezultatele la Bacalaureat toamnă 2024, în județul Brașov AICI.

Sursa foto: Gettyimages

The post Au fost afișate rezultatele la Bacalaureatul de Toamnă 2024. 8.55, cea mai mare medie la Brașov first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.