Radio Hit FM

From the blog

Atacatorul de la Parlament a fost reținut: Riscă șapte ani de închisoare după ce a incendiat un magazin de suveniruri

Bărbatul care a provocat incendiul de la Palatul Parlamentului a fost reținut pentru 24 de ore după o operațiune amplă a poliției, care l-a căutat timp de peste 10 ore atât în București, cât și în alte patru județe.

Atacatorul, identificat ca fiind Nicușor Ochiana, a incendiat un magazin de suveniruri situat la intrarea în clădire, folosind o substanță inflamabilă ascunsă într-o cutie de lapte pe care o avea în rucsac.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar incendiul s-a răspândit pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, distrugând elemente textile și de birotică. Bărbatul a declarat că gestul său reprezintă un protest față de clasa politică.

Acum, atacatorul riscă până la șapte ani de închisoare pentru fapta sa, care a provocat atât pagube materiale, cât și panică. Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile investighează toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, potrivit antena3.ro.

Sursa foto: Antena 3 CNN

The post Atacatorul de la Parlament a fost reținut: Riscă șapte ani de închisoare după ce a incendiat un magazin de suveniruri first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.