Radio Hit FM

From the blog

Atac violent al unui urs în Crizbav. O fată însărcinată și un bărbat de 68 de ani au fost răniți

Un urs a atacat, duminică seară, două persoane în comuna Crizbav, județul Brașov.

La fața locului au intervenit de urgență un echipaj SMURD, două ambulanțe SAJ și un echipaj de jandarmi, în timp ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert pentru a avertiza populația din zonă.

Printre victime se numără o fată de 14 ani, însărcinată în șase luni, care a suferit două plăgi superficiale în zona renală dreaptă și o plagă profundă la fesa dreaptă. Ea a fost transportată la Maternitatea Brașov pentru îngrijiri medicale.

A doua victimă este un bărbat de 68 de ani, care a suferit multiple plăgi la nivelul capului și scalpului. El a fost transportat la Spitalul Județean Brașov pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Un alt urs a sfâșiat șapte porci dintr-o gospodărie din satul Porumbacu de Sus, județul Sibiu, în zorii zilei. Proprietarul animalelor a fost alertat de cumnatul său, care l-a trezit după ce a descoperit distrugerile provocate de animalul sălbatic în grajduri.

Sursa foto: Adevărul

The post Atac violent al unui urs în Crizbav. O fată însărcinată și un bărbat de 68 de ani au fost răniți first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.