Radio Hit FM

From the blog

Astăzi debutează ediția aniversară a Festivalului Internațional de Teatru de Tineret „Apollo”, la Alba Iulia

Cea de-a 10 ediție, aniversară a Festivalului Internațional de Teatru de Tineret „Apollo”, se va desfășura în perioada 12-16 septembrie, la Alba Iulia. Spectacolele vor avea loc la casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, la Muzeul „Principia” și în aer liber, în parcul „Mihai Eminescu”. Detalii despre participanți prezintă,  coordonatorul evenimentului și al Grupului „Skepsis” Viorel Cioflică:

„Evenimentul reunește în acest an 67 de artiști, 11 trupe, companii de teatru private, independente și teatre instituționalizate din 8 țări. Spania, Italia, Croația, Bulgaria, Tunisia, India, Republica Moldova și, firește, România. Acestea vor prezenta o serie de spectacole diverse”.

Potrivit organizatorilor, actorilor și se alătură alți 91 de creatori, artiști plastici din 29 de țări, a căror lucrări sunt reunite în cadrul expoziției internaționale „Apollo, zeul lumini”. Expoziția este prezentată în premieră de către Fundația InterArt Aiud, în cadrul Festivalului la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, sâmbătă 15 septembrie, ora 12. 

Programul detaliat al tuturor evenimentelor pentru public poate fi consultat accesând pagina de Facebook a organizatorului sau site-ul acestuia. 

Festival Apollo 2024

The post Astăzi debutează ediția aniversară a Festivalului Internațional de Teatru de Tineret „Apollo”, la Alba Iulia appeared first on albapesurse.