Radio Hit FM

From the blog

Astăzi, 16 septembrie 2024: Schimbare de comandă la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Astăzi, de la ora 14:00, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia va avea loc o ceremonie militară importantă. Colonelul Marcel Domșa va preda comanda și Drapelul de Luptă al colegiului către colonelul Daniel Josan, marcând astfel o schimbare de conducere. Totodată, în cadrul ceremoniei, colonelul Marcel Domșa va trece oficial în rezervă după o carieră militară de 37 de ani.

Colonelul Domșa a fost comandant al colegiului din 2010 și a contribuit semnificativ la performanțele școlare ale instituției, obținând patru titluri de „Școală Europeană” și un procent de promovare de 100% la Bacalaureat în ultimii 14 ani. El a absolvit Liceul Militar „Mihai Viteazul” și a participat la o misiune în Afganistan, fiind decorat cu distincții precum Ordinul „Virtutea Militară” în grad de „Cavaler”.

Colonelul Daniel Josan, viitorul comandant, și-a început cariera militară în 1996, ca șef de promoție la Institutul Militar de Geniu. Din 2018, a fost locțiitor al comandantului colegiului și a participat la numeroase exerciții militare multinaționale.

Ceremonie simbolizează continuitatea și excelența în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase instituții militare din România.

Colegiul Militar Alba Iulia

The post Astăzi, 16 septembrie 2024: Schimbare de comandă la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia appeared first on albapesurse.